El proper dijous 6 de febrer a les 19h , per obrir el primer CLUB de LECTURA de l’any, comentarem  “Un asunto demasiado familiar/ Un afer massa familiar” Rosa Ribas Eds. Tusquets/ Capital Books amb la presencia de l’autora Rosa Ribas.

 

Per què hem triat aquest llibre?

 

  • Perquè el mes de febrer acostumem a llegir una novel.la negra, o de detectius o de lladres i serenos, o de tot a l’hora i perquè la que us proposem és tot això i, al mateix temps, és tota una altra cosa. I ja sabeu que ens agraden els llibres que trenquen esquemes.

 

  • Perquè ens trobarem com a casa, passejant, a la novel.la, per uns carrers i unes places que formen part del nostre paisatge quotidià.

 

  • Perquè la novel.la, sota una aparença de simplicitat, aborda temes gens superficials; les relacions familiars, les malalties mentals, les addiccions, i totes elles des d’un respecte gens grandiloqüent.

 

  • Perquè l’autora, la Rosa Ribas, compartirà amb nosaltres la nostra experiència lectora i ens podrà explicar la gènesi de la novel.la que, pel que sembla, obrirà el pas a d’altres de la mateixa esbojarrada família.

 

Per saber-ne més

 

Glòria López Forcèn