S’acaba el curs i arriba l’estiu. Mentre esperem les vacances us proposem fer algun dels Cursos a la Fresca (a la fresca que ens ofereix l’aire condicionat, no ens enganyem).

A Barcelona s’han programat quatre cursos amb camps que no hem treballat fins ara, cursos carregats de dinamisme, que poden alimentar part de les nostres vacances. La proposta de Santa Coloma està centrada en el món de la psicologia i els tres cursos que s’ofereixen tenen un format de sessió única.

Segur que algun d’ells és del teu interès.

25, 26 i 27 de juny de 2019

Història general del Jazz

 

 

Un viatge per la història general del Jazz des de les seves arrels a Nova Orleans fins al Jazz més actual.

A través de material audiovisual i de demostracions musicals en viu de la mà de Anthus, entendrem com aquest moviment cultural ha inspirat milers de músics durant més d’un segle, com ha fet ballar milions de persones i ha integrat homes i dones d’orígens diferents, transformant així la nostra societat.

El preu de la inscripció és de 25€

Inscripció

 

25 i 27 de juny i 2 i 4 de juliol de 2019

Ficcions serials televisives. De Bonanza a Joc de Trons

 

Apropament al món de les sèries televisives. S’analitzaran dramatúrgies, imaginaris i personatges a partir de models serials clàssics (Bonanza, Jim West, Los invasores….), i contemporanis (Los Soprano, Lost, Juego de Tronos…)

El preu de la inscripció és de 45€

Inscripció

 

26 de juny i 1 i 3 de juliol de 2019

Aprenent a viatjar per terres de l’Islam

No cal saber tot del país on viatgem, però entendre alguns aspectes de l’islam des del punt de vista cultural i religiós ens permetrà apropar-nos més a la societat de destí. Aquest acostament és un dels objectius primordials del viatge, és el que genera les grans històries viatgeres.

El preu de la inscripció és de 30€

Inscripció

 

1 de juliol de 2019

Iniciació a les tècniques d’intervenció cognitiu conductual

 

En aquest curs es farà una introducció a les tècniques cognitiu-conductuals es farà un repàs del maneig de contingències, que permetrà la familiarització amb la terminologia conductual i la seva aplicació. Es mostrarà l’ús d’aquestes tècniques en casos de fòbia general, fòbies específiques, pors i conductes d’evitació i també en casos de pensaments ansiògens, depressius i obsessius. És un curs pràctic i participatiu.

El preu de la inscripció és de 15€

Inscripció

 

De l’1 al 5 de juliol de 2019

Aprèn a connectar amb el teu cos a través del treball d’equilibri postural (TEP)

Moltes malalties deriven d’un progressiu allunyament de la nostra persona. El TEP considera la persona un tot global i proposa harmonitzar i equilibrar el cos, la ment i l’esperit a través de moviments corporals, amb exercicis de respiració, activació i estiraments de les cadenes musculars. El treball desenvolupa l’escolta interna, l’activació dels sentits i la meditació.

El preu de la inscripció és de 90€ . Aforament limitat

Inscripció

 

3 de juliol de 2019

Aplicacions de la Creativitat en Psicologia

Durant el curs es veuran diferents aplicacions de la Creativitat en Psicologia a partir de la teoria psicològica de la creativitat, en contrast amb les altres teories existents a altres disciplines.

Es descriuran de manera pràctica, a partir de jocs i exercicis, les aplicacions en el camp lingüístic i artístic, l’ús de la creativitat i la Psicologia en el camp de la intel·ligència i es mostraran proves psicològiques per a mesurar la creativitat, per a la selecció de persones i en altres camps aplicats menys coneguts.

El preu de la inscripció és de 15€

Inscripció

 

8 de juliol de 2019

Aplicacions de la realitat virtual a la psicologia

La Realitat Virtual s’està convertint en una eina amb aplicacions diverses en la Psicologia en general i en els tractaments psicològics en particular. Un dels àmbits on està tenint una major aplicació és en el camp dels tractaments de diferents tipus de pors, fòbies i de trastorns d’ansietat. La realitat virtual permet als professionals de la Psicologia treballar amb més recursos en la teràpia, com el treball d’exposició de la persona a les seves pors, d’una manera simulada però més real.

El preu de la inscripció és de 25€ Aforament limitat

Inscripció