Durant dos dissabtes del mes d’abril hem programat al nostre centre de Barcelona tres cursos teòrics pràctics per tal que tingueu les bases d’alguns Graus i ajudar-vos a afrontar els exàmens amb seguretat.

Es tracta d’una prova pilot, uns tallers especialment pensats per als estudiants de la UNED, totalment pràctics i col·laboratius, mitjançant el mètode de treball de grup, on junt amb el tutor i altres companys resoldràs problemes i dubtes.

L’assoliment d’aquests coneixements també serviran per a altres assignatures d’aquest grau.

T’esperem en aquesta sessions gratuïtes al nostre centre de Barcelona.

Dissabte 13 d’abril de 9 a 14h, Formulació en Química Orgànica

Per superar amb èxit l’ assignatura de Principals compostos Químics es necessari tenir una base solida en formulació en Química Orgànica, per aquesta raó s’ha organitzat una sessió teòrica i pràctica, adreçada a tots els estudiants matriculats d’aquesta assignatura .

* Aquestes sessions només es portaran a terme si s’arriba a un mínim de 20 persones.

 

Dissabte 27 d’abril de 10 a 13,30h, Taller de Càlcul

Adreçat a estudiants dels Graus d’Enginyeria, Ciències, Ade i Economia i del Curs d’Accés (àrees de Ciències, Enginyeria i Empresarials). Per participar només t’has d’inscriure en aquest enllaç.

dissabte 13 d’abril de 9 a 11h, conceptes bàsics de la comptabilitat,

Adreçat a estudiants dels Graus d’Ade, Economia i Turisme. Per participar en aquesta sessió gratuïta només t’has d’inscriure en aquest enllaç

*Aquestes sessions només es portaran a terme si s’arriba a un mínim de 15 persones.