A partir del 19 de febrer les biblioteques de la UNED comptaran amb una nova plataforma de gestió bibliotecària i el canvi de sistema ens obliga a suspendre el servei de préstec del 13 al 20 de febrer, ambdós inclosos. El catàleg per cercar i localitzar els documents també estarà inhabilitat durant aquests dies, però sí que podeu cercar col·leccions electròniques en el buscador LINCEO.

La realització de reserves no podran fer-se des del dia 30 de gener al 20 de febrer.

Les instal·lacions no es tancaran durant tot el període.

Totes les novetats que us trobareu estan encaminades a facilitar-vos la interacció amb la biblioteca:

 

 

  • En primer lloc, per accedir-hi és necessari que t’identifiquis en el campus UNED. Així com fins ara et donàvem un PIN específic per la biblioteca, ara només t’hauràs d’identificar en el campus perquè puguis accedir al nou buscador de la biblioteca i et reconegui.
  • Els estudiants no hauran de tramitar l’alta a la Biblioteca quan comenci el curs, sinó que al formalitzar la matrícula seran donats d’alta automàticament coma  usuaris de la biblioteca.
  • Podreu cercar en un nou buscador, molt més potent que l’anterior, que integra totes les col·lecions, electròniques o impreses, subscrites o d’accés obert. Desapareix, d’aquesta manera, el tradicional catàleg que ens buscava només els llibres de la biblioteca.
  • Els serveis no presencials, també estaran integrats al nou buscador des d’on podràs fer les reserves, renovacions o consultar el venciment dels teus préstecs.

 

Estem segurs que aquest salt tecnológic ens ajudara a oferir un servei més àgil i complert. Seguim treballant i us anirem informant de les novetats.

 

 


 

Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres!

Biblioteca-noubarris@barcelona.uned.es