Tu, lector/a que viatges molt en metro, en tren o en bus… o que no ets d’històries que duren més d’un estiu… aquí hi trobaràs el teu millor acompanyant.

Clara Queraltó, una jove autora que ha guanyat el Premi Mercè Rodoreda 2017, ens presenta la seva novel·la «El que pensen els altres», un recull d’històries curtes que reflecteixen la vida mateixa. Podries ser tu, podria ser jo… ¿Qui no ha patit el dolor del desengany, de la por, de la frustració, de la tristesa, de la ràbia, de la culpa, fins i tot, de l’odi alguna vegada? Potser no et farà riure però et tocarà el cor.

Són divuit contes breus, alguns d’ells relacionats en quant als personatges, però a nosaltres ens ha agradat molt la història de la Mar  («Mar») i de la Margarida («Tarda de dijous»). I és que, la solitud pot ser escollida o és ella la que ens tria, i la sexualitat, no té edat.

 

La Mar, la Mariona, l’Èlia. l’Eva, la Sònia, en Lluís, la Miranda, l’Àlex, en Max, la Marta, la Glòria, la Mimi, la Margarida… t’esperen a la biblioteca Uned de Barcelona, emporta-te’ls aquestes vacances a la teva motxilla!

Font imatge : Alfonsina Storni http://personajeshistoricos.com/c-escritores/alfonsina-storni/

Biblioteca UNED-Barcelona