El Centre Associat de la UNED a Barcelona torna a oferir el curs d’Avaluació infantojuvenil, del 4 de març a l’1 d’abril amb la professora Ana Belmonte, Psicòloga col·legiada 15276, psicoterapeuta i formadora.

-Vols saltar de la teoria a la pràctica en avaluació infantojuvenil?

– Sabries com fer una primera entrevista amb els pares d’un adolescent conflictiu?

– Has estudiant com avaluar infants i adolescents però, saps passar/administrar tests?

– T’interessa conèixer com elaborar un informa psicològic?

– Sabries escollir les proves necessàries per fer un screening psicològic?

 

El curs . . .

 

El curs “Avaluació InfantoJuvenil. De l’entrevista a la devolució de l’informe” ofereix formació teòrica i pràctica sobre avaluació infantojuvenil, tenint en compte aspectes com l’entrevista i anamnesi, l’administració de proves i qüestionaris, la integració dels resultats en la redacció de l’informe i la devolució del mateix.

A més de les sessions presencials, es proposa a l’alumnat realitzar l’avaluació i redacció d’un informe psicològic d’un subjecte que ells mateixos escullin. D’aquesta forma, s’interioritzaran millor les capacitats i habilitats de tot el procés.

L’objectiu d’aquest curs és que l’alumne conegui i adquireixi habilitats en el procés d’avaluació infantil: habilitats en el plànol relacional a l’hora d’obtenir informació a través de l’entrevista o l’anamnesi, així com en la devolució de l’informe; i habilitats tècniques d’admissió i correcció de proves i d’integració de resultats.

Matricula’t

 

A qui va dirigit?

Aquest curs està especialment dirigit a estudiants d’últims cursos de Psicologia, Psicopedagogia, també a graduats d’aquests estudis que iniciïn activitat professional en l’àmbit infantojuvenil i altres professionals del sector que busquin formació específica en avaluació de nens i joves.