Aquest estiu també es faran Cursos a la Fresca a la nostra Seu de Santa Coloma, essent la titulació escollida per aquests la Psicologia.

Aquests cursos estan a adreçats tant a  estudiants del grau de Psicologia com a estudiants que vulguin estudiar Psicologia en un futur o persones que vulguin tenir coneixements d’aquests temes.

El 3, 6, 10 i 13 de juliol de 17.30 a 19.30 es realitzar el curs anomenat,  la Investigació Científica en Psicologia,  que amb paraules del seu ponent,  Jordi Navarro , “ens servirà per conèixer com s’investiga en Psicologia, per aprendre a dissenyar estudis amb persones, per preparar-te per a estudiar el Grau de Psicologia o per repassar els dissenys d’investigació en Psicologia, aquest és el curs que t’ajudarà a fer-ho”

 

I el 4, 5, 11 i 12 de juliol, Iniciació a les tècniques d’intervenció cognitiu-conductual que segons el seu conductor, Félix Fernández “Aquest curs servirà com a introducció a intervencions en l’aproximació a la teràpia cognitiu conductual, també es treballarà per al grau en Psicologia, i si ets un terapeuta o psicoterapeuta et donarà eines per a ampliar el seu camp d’acció. Junts farem un repàs de les tècniques més efectives”

Ens acompanyes aquest estiu?