Com?

Amb Eduroam, una gran xarxa inalàmbrica comuna per a tots els membres de les comunitats acadèmiques internacionals i que pots accedir-hi des de diferents punts utilitzant la mateixa configuració i les mateixes credencials (usuari/ontrasenya), sense haver-te de validar cada vegada.

I quins avantatges té?

Permet als seus usuaris utilitzar-la a totes les institucions acadèmiques de la Comunitat Europa i disposar del seu entorn virtual de treball amb connexió a internet. També beneficiar-se dels serveis i recursos de l’organització d’origen (en el vostre cas, de la Uned) i dels recursos de l’institució on us trobeu.

Així jo, com alumne de la Uned, puc utilitzar Eduroam?

Sí, com qualsevol persona que tingui accés al camp virtual de la Uned. Només cal configurar el teu aparell i identificarte amb les mateixes credencials del campus. A partir d’aquest moment, ja pots utilitzar-lo des de qualsevol centre de la Uned o qualsevol espai Eduroam.

I com puc accedir-hi?

Posa’t a la web https://cat.eduroam.org i en un moment et descarregaràs l’instalador Eduroam. Et demanarà el teu nom d’usuari i la teva contrasenya del campus virtual i no hauràs de fer res més. Ja et podràs moure per qualsevol de les institucions membres i se’t connectarà automàticament el teu aparell amb la xarxa inalàmbrica.

Sou universitàris! per tant, us convé tenir els vostres aparells preparats per la xarxa inalàmbrica Eduroam.

 

Servei de Biblioteca UNED-Barcelona