Cursos Zero i Cursos de Tècniques d’Estudi.

Els nostres centres ofereixen uns cursos d’actualització pensats, tant pels alumnes de nou ingrés com per alumnes ja matriculats, que volen actualitzar  o ampliar coneixements.

Començarem per presentar els recursos presencials que ofereixen els nostres centres però també us anomenarem molts dels recursos gratuïts que ofereix la UNED com a Universitat.

Els  Cursos Zero estan pensats per a reforçar i actualitzar els coneixements bàsics ja estudiats en la Formació Professional i en el Batxillerat i que són indispensables per a seguir amb normalitat algunes assignatures de Graus.

imageEl primer semestre es van oferir cursos d’Economia, Biologia, Estadística, Matemàtiques Bàsiques, Matemàtiques Avançades i Física i Química. Aquest segon semestre s’ofereixen dos cursos avançats de matemàtiques.

Un altre curs indispensable per aprendre a organitzar l’estudi en una universitat amb les característiques de la UNED és el de Tècniques d’estudi. Una bona tècnica és fonamental per a l’estudiant doncs determinarà el seu aprenentatge i els seus resultats acadèmics.

Aquest curs ofereix la possibilitat de millorar i corregir les tècniques adquirides, amb l’objectiu bàsic d’aprofitar de forma òptima el temps dedicat. A més, l’alumne ha de ser conscient que, en interioritzar un mètode d’estudi adequat, establirà una pauta de treball eficaç a tota la seva trajectòria acadèmica.

A part d’aquests cursos presencials, la UNED  junt amb Universia , ofereix un ampli ventall de recursos en línea  gratuïts,  basats en assignatures i carreres que s’imparteixen en la UNED com a titulacions oficials.

 

sin-tituloDintre dels recursos que hi ha a l’anomenada UNED Abierta i com a resposta a la creixent demanda del nou model educatiu, també podem trobar els cursos MOOC o COMA (Curs Online Massiu en Obert), cursos compostos fonamentalment de Recursos Educatius Oberts (OER per les seves sigles en anglès) i dissenyats per poder ser cursats a través d’Internet per qualsevol persona sense necessitat de comptar amb un professor a l’altre costat.

 

 

Afegiríeu altres tipus de recursos externs a la UNED que us/ens serveixin per actualitzar-nos i fer el camí més planer dins de la nostra universitat?