El curs comença i necessites tot el suport per treure el màxim rendiment dels teus esforços.

Des de la biblioteca hem preparat els següents cursos que poden ser del teu interès.

Com accedir a un manual electrònic

Saps si alguns dels manuals que necessites es troben en format electrònic i gratuït a la xarxa? La biblioteca t’ensenya com accedir-hi de forma senzilla i conèixer totes les seves possibilitats.

Inscripció

Com elaborar treballs acadèmics

Has de presentar el teu TFG? Tens clar com enfocar-ho, com presentar-ho o d’on treure la informació que necessites? Nosaltres et podem donar pautes molt útils i pràctiques.

Inscripcions

Apren a treballar amb el processador de textos Open Office 365

Per fer els vostres treballs, els apunts, resums, informes…, en definitiva, per fer la feina ben feta! us recomanem que assistiu a les sessions que us ensenyen a treballar amb el paquet ofimàtic Open Office 365 al qual hi teniu accés gratuït.

 

Coneix els gestors bibliogràfics

T’interessa tenir tota la bibliografia necessària organitzada i accessible des de qualsevol dispositiu. Necessites presentar la bibliografia consultada per adjuntar als teus treballs. Els gestors bibliogràfics són programes que et fan tota aquesta feina. Quan els coneguis et seran imprescindibles.

 

Fonts d’informació de dret

El món jurídic està basat en abundant informació que canvia constantment. Com a estudiant i després com a professional necessites conèixer totes les fonts que t’ofereixen la informació en dret: lleis, jurisprudència, doctrines… La biblioteca t’ajuda a que la relació amb aquests recursos et sigui el més amigable possible.

 

Biblioteca UNED-Barcelona