Un club de lectura és un grup de persones que llegeixen al mateix temps un llibre, cadascú llegeix de manera individual però un cop al mes, en un dia i a una hora determinat (al nostre centre solen ser els dijous a les 19 h), es reuneixen totes per a comentar les pròpies impressions.

En aquestes reunions, amb ajuda d’una coordinació, en el nostre cas amb la Gloria López i moltes vegades amb el mateix autor/a del llibre, es debat sobre el que s’ha llegit a casa: l’estil literari, l’acció mateixa, els personatges… i és bastant freqüent derivar des del llibre a les experiències personals dels membres del club.

La gran acceptació que tenen els clubs es deu, segurament, al fet que reuneixen dos al·licients:

  •  La lectura personal i íntima
  • La possibilitat de compartir aquesta lectura amb altres persones.

En general les opinions dels membres del grup enriqueixen molt la impressió inicial que cadascú treu llegint en solitari.

Per a formar part del nostre club de lectura només fa falta que t’agradi llegir, que tinguis llegit el llibre proposat el dia del club i que vulguis compartir la teva experiència, encara que només sigui escoltant.

English Book Club

Aquest any com a novetat també proposem l’English Book Club, per tal que practiquis l’anglès d’una manera interessant, diferent i entretinguda.

A la nostra web podràs consultar la programació d’aquest Club , en aquest cas a la biblioteca disposen de tres exemplars del llibre per a préstec.

 

FAQ

He de venir a totes les sessions del club?

No cal venir a totes les sessions, només a les que t’interessin.

He de comprar el llibre?

La lectura és individual per tant seria ideal que tinguessis el llibre però si no el vols adquirir  hi ha la possibilitat de demanar-ho en préstec a la nostra biblioteca, si algun dels dos exemplars que tenen estan disponibles

Com sé la programació del Club?

A la nostra web pots consultar la programació del Club 

I en l’apartat de Club de Lectura del nostre blog  cada mes hi trobaràs,  Aquest mes llegim, escrit per la coordinadora del Club , que ens anima a seguir aquesta lectura amb algunes orientacions al respecte.