Les aplicacions del mòbil  s’han convertit en un element imprescindible de la nostra vida quotidiana encara que sovint desconeixem que n’hi ha d’altres que també ens facilitarien moltes de les tasques que fem. Inclús moltes apps que utilitzem tenen possibilitats que no imaginàvem. Per aquesta raó sempre resulta interessant ampliar i actualitzar els nostres coneixements en aquest àmbit.

 

Les aplicacions es fan més imprescindibles encara quan viatgem. No us ha passat mai que dius alguna frase molt ben apresa amb antelació en un país estranger, i la resposta resulta del més incomprensible? També et quedes ben parat quan no trobes la millor tasca de tapes de Sevilla que t’han dit que està allà mateix, a prop d’on et trobes, però noi, no hi ha manera… O bé que no trobes la farmàcia per comprar allò que necessites…

 

Per això és important que el nostre mòbil estigui equipat amb les aplicacions més útils gratuïtes que s’ofereixen actualment per a traduir idiomes, localitzar llocs o serveis que necessitem, menjar i dormir bé, utilitzar les fotografies compartides perquè els amics i familiars puguin veure on som en tot moment… Es tracta de solucions a la mida de cada necessitat que podrem descobrir en el curs Roda el món i torna al Born. I encara deixareu a més d’una persona ben parada… Us hi esperem!

 

I per anar fent boca abans de fer les maletes

Marta Rico, tutora d’Antropologia